ulei in

Filozofia noastra


Paint Eco este principalul producator de uleiuri naturale de in, lazuri, vopsele, ulei de parchet si ceara din tarile baltice. Paint Eco combina 10 ani de experienta in extractia diferitelor uleiuri vegetale cu cunostinte vechi de secole despre vopselele naturale. Credem in ceea ce facem si ca nu este prea tarziu sa incepem sa traim in armonie cu natura, protejand mediul.

Lucrand ca o echipa creativa si dedicata, folosind tehnologii moderne, am creat o baza solida care ne indeplineste visele si ne indeplineste valorile. Ne ofera putere si curaj de a realiza idei cu totul noi, inovatoare si verzi, care pana in prezent nu au echivalent in lume! Consideram misiunea noastra sa gasim aceste idei verzi, care sunt acum necesare societatii, si sa le aducem la viata. Stim ca produsele naturale uitate vor reveni in viata noastra si nu este niciodata prea tarziu pentru a incepe sa traim in armonie cu natura, protejand mediul. Suntem convinsi ca impreuna cu voi vom picta lumea verde!

DE CE PAINTECO?

Chiar numele liniei noastre de produse - PaintEco - descrie filozofia companiei noastre - cream materiale de tratare a lemnului naturale si ecologice.

Vopsea naturala, lazura, ceara, ulei de in fiert pentru exterior, interior, mobilier, podele, restaurari, sauna, jucarii.

paint the world green

Investim in calitatea vietii dvs!

Dorim sa va protejam casa si familia de chimicalele din produsele cu COV.

O echipa profesionista!

Si nu ne referim doar la angajati, ci la toti colaboratorii nostri.

DOAR ingrediente naturale!

Selectam cele mai bune seminte de in pentru a avea calitate maxima a produselor noastre.

Dezvoltare continua!

Cream noi produse inovatoare si extindem sortimentul de produse.

Folosim produsele noastre!

Realizam produse in care credem si pe care vrem sa le folosim noi insine.

Cercetare


La Paint Eco suntem in continua cautare de modalitati noi de a imbunatati calitatea vietii, prin extinderea gamei noastre de produse. Compania noastra vrea sa creeze "idei verzi" ce duc la dezvoltarea de produse care nu dauneaza naturii, sanatatii noastre sau mediului inconjurator.

Pentru a asigura produse de cea mai inalta calitate, Paint Eco efectueaza cercetari in laboratorul propriu pretum si prin suportul ajutoarelor financiare externe companiei. Inovatiile "verzi" au efecte pe termen lung, pastrand in acelasi timp cele mai importante lucruri - sanatatea si natura.

Proiecte


Paint Eco coopereaza cu multe organizatii. Cu ajutorul acestora, putem desfasura mai multe activitati de export si sa stimulam cresterea companiei noastre. Iar pentru a putea oferi o calitate constanta a produselor noastre, contractam si diverse laboratoare de cercetare.

Cooperarea cu IDAL (Agentia de Investitii si Dezvoltare din Letonia) ne ofera oportunitatea de a ne informa asupra pietelor de export si de a organiza intalniri directe cu reprezentanti ai firmelor din strainatate.